おしゃれなテーブルとはほど遠いけど。毎日穏やかに、家族で食卓を囲むことが一番の幸せと思って暮らしています。 一緒にテーブルを囲む 友達&下宿人さんを、随時募集中です♪
View this post on Instagram One of our CSA member’s cool twist on #onigiri - wrapped in Swiss chard leaves and (though we couldn’t get a picture of the inside) supposedly chopped up and flavored chard stems in the center! Love it! 🌈 会員の方が作られたチャードおにぎりー!🍙中身の写真は残念ながらないんですが、中はチャードのカラフルな茎の部分を味付けして入れているそうですー!食べたくなる😍 #swisschard #eattherainbow #おにぎり #🍙 A post shared by Assawaga Farm (@assawagafarm) on Aug 2, 2019 at 7:04pm PDT
スイスチャードのオイルおにぎり by ☆yuchiko★ https://t.co/wo6fQ7dEiZ #cookpad — 風信子 (@studiohyacinth) August 3, 2019